Samenwerken?

Maak hieronder een vrijblijvende afspraak.

In de lange historie van Van Bilderbeek Dental heeft het laboratorium langdurig en voor beide partijen succesvol samengewerkt met tandartsen, tandprothetici, kaakchirurgen, implantologen en ziekenhuizen.

Samen Werken

Ons tandtechnisch laboratorium verricht tandtechnische werkzaamheden in opdracht van een tandarts, kaakchirurg of implantoloog. Uw wensen en behoeftes en daarmee ook van uw patiënten staan centraal. Wij zien u als partner en willen graag nauw met u samenwerken. Voor uw klant, maar ook voor ons is een perfecte gebitsoplossing die niet van echt is te onderscheiden het belangrijkste. Als tandarts hebt u behoefte aan een snelle, zorgeloze behandeling van uitbestede werkstukken. Wij kunnen u “real time” ondersteunen en kunnen even langskomen om de “aanpak” van een werkstuk direct met u te bespreken ! Wij begrijpen dat en garanderen optimale service over korte lijnen.

Duidelijke communicatie

Elke tandarts die bij ons werk uitbesteed heeft in ons laboratorium een eigen referentielijst met daarop zijn of haar eigen algemene wensen. Op ons voorbedrukte opdrachtformulier kunt u specifieke wensen noteren en u kunt ons altijd bellen voor overleg. Een duidelijke en transparante werkwijze is voor iedereen beter. Dat scheelt u stoeltijd en ons remake/herstel tijd. U krijgt het resultaat waar u om vraagt. Een nuchtere houding om teleurstellingen van u en uw patiënt te voorkomen.

Onze samenwerking

Esthetiek en functionaliteit staan centraal. Samen met u willen we ervoor zorgen dat de “nieuwe” tanden van uw patiënt volkomen gelijk zijn aan de kleur en vorm van hun bestaande gebit en dus de natuurlijke tanden zo dicht mogelijk benaderen. Wij stellen ons pro actief op, helpen u graag met innovatieve tandtechniek, prima kwaliteit en ondersteunende service. Wij werken volgens vaste, uitgekristalliseerde processen naar een voorspelbaar eindresultaat met als gevolg tevreden patiënten/klanten.