Samenwerken?

Maak hieronder een vrijblijvende afspraak.

“De kwaliteit van de output is zo goed als de kwaliteit van de input.”

Deze uitspraak heeft geleid tot de ontwikkeling van de Cercon eve, een uiterst nauwkeurige 3D scanner geschikt voor het inscannen van stomppreparaties, modelsegmenten, custom abutments en wax-ups.

Het werken met de Cercon eye resulteert in een hoge mate van precisie, de 3 matrixcamera’s en laserlijnen waarborgen exacte registratie van stomp- en kaakdelen inclusief buurelementen met een scanprecisie van minder dan 20 micron.

In combinatie met de Cercon art software is het mogelijk snel en precies onder structuren, kronen en bruggen, maar ook abutments te designen. De restauraties blinken uit in duurzaamheid, randaansluiting en esthetiek. Het systeem bestaat uit een scanner, 3D software en een computergestuurd freesapparaat.

Bij Van Bilderbeek Dental beheersen wij dit systeem volledig, vanaf de introductie van het Cercon Systeem zijn wij een enthousiaste gebruiker. Wij besteden niets uit, maar produceren alles van het begin tot het eind zelf. Op deze wijze bent u verzekert van kwaliteitsproducten van Nederlands fabricaat.

Met dit systeem kunnen wij onderstructuren maken in zirkonium en kunststof. Een in kunststof gefreesde kroon of brug kan direct na het frezen ingebed worden en gegoten worden in een edelmetaallegering.

Nieuwsgierig naar dit systeem? – aarzel niet en voel u vrij om eens bij ons te komen kijken, zodat wij samen van gedachten kunnen wisselen waarom het interessant voor u zou kunnen zijn om eens een gratis Cad – Cam werkstuk bij ons te laten vervaardigen.